(Android/iOS) Bubble Shooter Mania - Blast nieskończona wytrzymałość hack
Feb 9, 2022 17:38:29 GMT -5
Post by keepdefinsynchmu on Feb 9, 2022 17:38:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończona wytrzymałość hack ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Mania - Blast 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę, bo to naprawdę fajna gra
Uwielbiam tę grę...nie wiem, co powiedzieć poza tym...wciągająca i po prostu WSPANIAŁA 👏
Świetna gra. To ciekawe.
Świetna gra. Daje dużą ilość bąbelków, a reklamy są minimalne. Najlepsza jak dotąd gra Bubble Popper.
Bubble Shooter Mania - Blast Головоломки hddn
Brak gwiazdek w tej grze !! Jest to prosta gra. Twórcy chcą tylko, abyś płacił duże pieniądze za grę. Usuwam to. Jeszcze jedno, może powinieneś pozwolić graczowi przejść poziom 2, zanim zaczniesz błagać o oceny! Nie, po kilku grach masz szansę otrzymać monety za darmo. Rakieta na pieniądze
Uwielbiam tę grę, ale utknęła na poziomie 40. Bardzo denerwująca
Świetna, bardzo relaksująca gra.
Zabij trochę czasu i wyluzuj
Mogę dać mu 4 gwiazdki Idk jeszcze, ponieważ dopiero się w to wchodzę. Zobaczymy. Jak dotąd jest to całkiem fajna gra. Jedynym problemem w tej chwili jest to, że przycisk sterowania ręcznego jest zbyt blisko w pobliżu tęczy powerup, więc mój palec przypadkowo go dotyka. Co najmniej frustrujące. Proszę napraw. Dziękuję Ci.
Pobrałem tę grę tylko tak, jak pokazano na zdjęciu, że ratuję małą pisklę na 16 lvl nic jeszcze, więc odinstalowałem ją.
Przez chwilę jest w porządku, ale teraz jest to śmieszne.
Dość dobrze, za dużo dodaje
Świetna gra, świetna do zabicia czasu i wyzwanie dla umysłu
Zabawne i łatwe
Strzelanie bąbelkami jest zbyt wolne, a kiedy zmieniasz kolor… zmienia się on z powrotem zbyt szybko
Właśnie zaktualizowałem 180 gier 9 marca i zakończyłem wieczór 10 marca. Gra jest świetna i czekamy na kolejną aktualizację
Nieźle jak w grze
Cieszę się grą, dopóki nie zacznę z nią kończyć.
Zbyt wiele reklam zbyt często. Wstrzymuje grę lub blokuje się po dotknięciu przycisku następnego poziomu. Celowo marnuje strzały, dostarczając bąbelki kolorów, których nie ma nawet na planszy.
Trochę powolny
Kosztowny! Pełna świnia jest słusznie moja i nie powinienem za nią płacić. Zarobiłem to.
To naprawdę bardzo fajna gra specjalnie dla oczu i mózgu, pomaga mi się skupić, a także mojej innej rodzinie, która gra w tę grę. Dziękuję Ci.
Lubię tę grę.
Uwielbiam super wyzwanie w grze. Nie za łatwe, ale nie za trudne. TY!
Grałem i odinstalowałem wiele gier typu bubble shooter, ale jak dotąd jestem bardzo zadowolony.
świetna gra
Wolne ładowanie.
Świetna gra, jedynym zarzutem, jaki mam, jest to, że kiedy celuję w lewo, idzie w prawo. Nie cały czas, ale zrobił to 3 razy. W przeciwnym razie kocham to
BARDZO ŁADNA GRA
Zbyt duże opóźnienie między grami
Zła gra, przepraszam, nie możesz zrobić dobrej gry
Bubble Shooter Mania - Blast Puzzle lkj
Dobry na spędzenie czasu i rozrywkę
Bardzo ciekawa, zabawna, piękna kolorystyka świetna gra
Lubię tę grę. Nienawidzę tych cholernych reklam.
Łatwiejsze niż niektóre inne bąbelki, ale relaksujące.
Bardzo wciągająca świetna gra, tak wiele różnych wariacji poziomów ją uwielbia
Świetna gra szybka akcja!
Bubble Shooter Mania - Blast Puzzle lkj
Świetny relaksator umysłu. Przyjemna gra
Bardzo relaksujący i zabawny ..
Czasem mam problemy z małymi kulkami, które nie chcą iść w górę, kiedy próbuję nimi poruszyć
Ta gra jest naprawdę fajna. I mam na myśli zabawę ..
Красавица Балерина Казуальные tuz
Gra jest świetnym relaksem podczas przestojów. Jedną z rzeczy, które zauważyłem, jest to, że wymiennik kulowy (dolna kula) znajduje się na górze tęczowej kuli, w którą uderzam częściej niż zwykle. Czy to jakiś podprogowy sposób na zakup dodatków?
Proste, ale uzależniające
Powiedział, że muszę ocenić grę, w którą nie grałem!!??
Tak dużo zabawy
Bardzo dobra gra, którą lubię 👍
Przyjemna gra. Szybko, mało reklam, dobry układ do wygrania, ładna grafika, stabilna strzelanka, dobre kolory i mnóstwo dwukolorowych bąbelków. Bardzo dobrze!!!
Stałe reklamy. między poziomami spraw, aby granie w tę aplikację było niemożliwe, stale zakłócaj działanie aplikacji, pobierz mnie, pobierz mnie, usterka podczas próby wyrównania strzału, nie ustawia się w linii, a aplikacja wykonuje strzał, a bańka rozchodzi się po całym miejscu, wybija wszystkie bąbelki i tylko dostałem 2 gwiazdki, dość kiepski. Odinstalowany
Xx
30 sekund dodaje ssania