Post by keepdefinsynchmu on Feb 9, 2022 17:17:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глитцх издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Runners Adventure game 2022 version ▞▞▞
То је лепа игра, али постоји велики проблем са основним графичким дизајном. Све боје изгледају слично, и предњи план и позадина су толико заузети да је тешко пратити шта се дешава. Нема контраста између предњег плана и позадине
Игра је у реду, само је била спора на мом таблету, али сада ме насумично избацује из игре, да ли је још неко искусио ово?
Док пређете на пола пута до другог нивоа, то се само такооооо понавља
сјајно, али мало пребрзо
заиста одличан почетак
Осећам се више буџета од претходних уноса, али задовољава моје Сониц жудње. Анимација трчања је ипак ужасна. Одлично искуство и вредно уласка.
Најбоља звучна игра и визуелни прикази су тако оштри на Галаки Таб 6
Ова игра је сјајна, али једна ствар која ми се не свиђа и коју би требало да поправим је када дођете до тешких нивоа је да се прстенови заиста не појављују, али су за сада сјајни
Лоше
Sonic Runners Adventure game Adventure rqa
Није тако добар као оригинал
Велики сам обожаватељ Сониц игара
Иако Сониц заправо није био он раилс игра, могу да одам признање Гамелофту што је то урадио како треба. Више од једног карактера за игру, легендарни нивои и брзина прилагођавања Соница. Надам се само да је још нивоа и ликова на путу, јер у том смислу недостаје. 3.7/5
Све што Гамелофт прави је лоше
Мех
одлична игра, али молим вас додајте тимску ружу која је Ами Росе Цреам Тхе Раббит анд Биг
То је прилично забавна игра. Иако бих волео да нисте уклонили Сониц Руннерс
Висп повер упс су били од велике помоћи у последњој утакмици. Ово заиста није ни приближно тако забавно као претходни звучни тркачи. Догађаја никад нема. Музика у последњој је такође била боља. Дајем једну звездицу за барем покушај да се потрудим.
Sonic Runners Adventure game Pakikipagsapalaran sdx
ех
Sonic Runners Adventure game Dobrodružné uynz
То је прилично забавна игра. Сигуран сам да могу више са тим, али и даље забавно и изазовно. Волео бих да не морамо да платимо да бисмо је играли.
Искрено, није ни упола лоше. Ја сам више у игри генесис, али све у свему ово је забаван и безопасан спин-офф. Чини се да екрани менија раде са нижом брзином кадрова од стварне игре, што је чудно. Ово баш и не личи на оригиналне звучне тркаче, па уђите у игру гледајући игру као сопствени самостални наслов и вероватно ћете се забавити.
Срушио се сваки пут када сам га покренуо
Sonic Runners Adventure game Pakikipagsapalaran sdx
Разлог је то што морате да урадите задатке
Молим вас, може ли добити божићно ажурирање, игра је мало досадна није тако добра као оригинал
забавно до сада
Када покушам да играм, свака 2 минута игра престане да ради и изађе. Решите овај проблем
Сониц руннерс је заиста забавна игра и уживао сам у звучним играма са којима сам одрастао са Соником.
Није лоше, али у реду јер немате много нивоа брзине за Сониц. Осећам да су могли да додају више за нивое брзине. Другачија је, али вратите Сониц 1 до 3 нивоа тако много бољу серију
Игра се и даље софтлоцкс на одређеним нивоима. Али осим тога, то је исто као оригинални Сониц Руннерс... И то није лоше!
Потпуно уживање у игри. Само бих волео да личи много више на оригиналне Сониц Руннерс
Cooking My Story: Juego Cocina Arcade ziji
забавно мало ометање, али свеукупно забавно
кад год покушам да покренем ниво игра се увек сруши.