Post by keepdefinsynchmu on Feb 9, 2022 17:14:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daug primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Man patinka šis žaidimas, bet jis man neleidžia žaisti ir aš tik pradedu lankytis mėsainių restorane.
Įspūdinga... padidinkite adrenalino lygį
Per ilgai būkite toje pačioje vietoje
Kodėl negaliu atsidaryti naujos scenos, tai taip erzina, o žaidimas man jau patiko, ar kaip nors galėčiau atrakinti naują lygį prašau pasakykite man, jei yra
Crazy Restaurant 2021 Arcade xxt
Žmonės turėtų žaisti savo tempu, kad klientai nesupyktų, nemėgtų, nesudegintų ar neišmestų maisto. Tai žaidimas, o ne tikras gyvenimas. Be to, kalbant apie laiko valdymą, laikas yra per trumpas. Be to, dėl brangakmenių mes neduodame pakankamai brangakmenių. Aš įvertinčiau jį 5, bet tai yra viskas, ką turite. Taigi prašau, važiuok juo, tada aš duosiu aukštesnį. Jūs to neatsikratote.
Neblogas žaidimas
Nuobodus žaidimas buvau atidaręs visus restoranus, bet kitą dieną, kai atidariau žaidimą, visi restoranai vėl buvo uždaryti 😤
Man patiko
Gerai tai gražu
Viskas gerai
Įprastas problemų su žaidimais dabar klientai toooo slooow not enuff brangakmenių yra nedaug ir jie dar labiau apsunkinami žaidimo manipuliacijose taip liūdna dabar juda
Tai labai puiku, bet aš atrakinau Asia fusion restoraną ir po kelių dienų grįžau į pradžią, išspręskite šią problemą
Kol kas viskas gerai, bet aš ką tik pradėjau žaisti šį žaidimą. Vėliau vėl atnaujinsiu.
Patiko žaidimas iki šiol
Meilės žaidimas Meilės žaidimas
Iš pradžių buvo smagu, bet kas nutiko po naujo atnaujinimo? Nebegaliu įeiti į žaidimą, retkarčiais man reikia atsisiųsti kiekvieną vietą ar parduotuvę.
Naujausias atnaujinimas 2020 m. vasario 4 d. yra naujas restoranas „Golden Dragon“. Bet aš negaliu žaisti šiame restorane. Kiekvieną kartą, kai pradedu 1 lygį, rašoma UŽDARYTA, o kai grįžtu į NAMUS, praradau 1 gyvybę 😪😪😪
Man patinka šis žaidimas 😃
Man labai patinka šis žaidimas, nuostabus žaisti ir labai priklausomas.
😍😍😘😘
Žaidimas atrodo puikiai, nuostabiai ir smagiai, kai atidariau žaidimą, jis nieko nepadarė, tik vieną valandą ant keptuvės įdėjo šefo nuotrauką su mėsainiu, labai laukiau, kada galėsiu žaisti šį žaidimą, o nuo to laiko aš esu labai nusivylusi
Šis žaidimas tikrai smagus
Čhatisgarhas
Gražus žaidimas. Bet tam reikia variacijų. Bet aš tuo mėgaujuosi.
Puiku, nėra sudėtingų lygių, kad galėtume įdiegti šį žaidimą ir žaisti WOW.Myliu šį žaidimą 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍. 😍😍😍😍😍 Tiesiog žaidžiu tik 2 dienas, bet man labai patinka šis žaidimas ir aš baigiau visą restoraną.
Linksma. Pramogos
Siaubinga! Jis staiga grįžo į pirmąjį paties pirmojo restorano lygį. Praradau viską, ką užsidirbau ir pasiekiau. Taip apmaudu! Pašalinsiu tai dabar!
Tikrai smagus žaidimas 😁
Man patinka šis žaidimas, bet aš negaliu jo žaisti nuo pastarųjų 14 dienų, nes jis duoda tik aš gyvenu, sakydamas, kad jūsų gyvybės pasikrauna, kai aš jį atidarau, yra tik 1 gyvas
Kol kas viskas gerai
Tai lengva žaisti
Samaras
Neįmanoma baigti aukštesnių lygių
mano
Negerai
Crazy Restaurant 2021 Arcade azbi
Tai taip įdomu
man tai patinka
Man patinka ačiū
Crazy Restaurant 2021 Аркады hnbb
Šis žaidimas man patinka iki šiol
man patiko šis žaidimas daug geriau nei visi žaidimai.🤗🤗🤗
😊
Crazy Restaurant 2021 არკადული pma
Crazy Restaurant 2021 Arkadne igre qmi
Jei lvl 15 spurgų žemėlapis būtų pakeistas 1 žvaigždute, būtų pasirinktas atsitiktinai, tai būtų geriau daugeliui pavojų. Atrodo daugiau kaip grynųjų pinigų karvė ir daugiau naudojimo su Facebook, o ne nemokama.
Crazy Restaurant 2021 Spillehall kjac
Viskas gerai
Gražus žaidimas
Jurassic Dino Water World - mundo da água dino Aventura jya
Apie tokius žaidimų kūrėjus aš kalbu! Esu didžiausias „Maisto gaminimo žaidimų“ gerbėjas ir visada „ieškau“ NAUJŲ maisto gaminimo žaidimų programų. RADAU ŠIĄ TOBULIĄ 4 MAN! „Pašėlęs restoranas“ turi nepaprastai greitą atsisiuntimą, įperkamas galimybes gauti brangakmenių ir monetų, puikią tikrovišką grafiką ir sudėtingus lygius, kuriuos reikia įveikti. Tikiuosi, kad šiame žaidime liksime ilgai! Puikus darbas vaikinai!